Dulu, saya sekadar cuba-cuba menulis impian dalam buku impian saya. Masa itu, tanpa keyakinan ia akan terkabul. Namun, dalam masa 3 bulan, saya melihat kehidupan saya mula berubah. Apabila saya melihat dalam buku impian saya, saya terkejut melihat beberapa impian saya tercapai dengan izin-Nya. Alhamdulillah.

Kita adalah arkitek realiti

Kita yang memilih ke mana hala tuju kehidupan kita. Kita yang memilih untuk merasa bahagia saat ini. Kita yang memilih untuk merasa tenang saat ini. Segalanya bermula daripada kita.

Tulisan adalah doa

Tulisan juga adalah antara salah satu cara kita berdoa. Kita tulis apa yang kita mahu dalam kehidupan kita. Kita tulis apa yang kita mahu capai untuk kehidupan kita pada masa akan datang.

Adapun antara kita, yang sedang menghadapi kehidupan yang berlainan daripada apa yang mereka inginkan. Sedangkan, mereka tidak sedar, bahawa mereka yang tidak mereka (design) kehidupan mereka. Lantas, Allah dipersalahkan. Allahu akbar.

 

People with clear, written goals, accomplish far more in a shorter period of time than people without them could ever imagine." - Brian Tracy

 

Oleh sebab itu, adalah penting untuk kita mula mendesign kehidupan yang kita mahukan saat ini. Ia ibarat doa yang kita submit kepada Allah untuk dikabulkan pada saat yang terbaik dan paling tepat di sisi-Nya.

 

Memperkenalkan ...

Ebook ini bakal membongkar bagaimana:

  • Saya dapat pergi seminar, dan kursus bernilai 3-4 angka secara percuma tanpa duit

  • Saya menulis beberapa ebook tanpa tahu nak tulis apa (pada mulanya)

  • Saya dapat produk bernilai 3-4 angka secara percuma tanpa guna duit

 

Apa yang pembaca akan dapat?

Tip penggunaan perkataan yang betul untuk menulis impian

Perkataan yang dilarang dalam penulisan impian

Penulisan impian yang Allah suka

Tip impian diterima dengan mudah

Teknik pantas merealitikan impian 10x ganda lebih cepat

Teknik mewujudkan impian dengan menggunakan kertas A4

 

Masih ragu-ragu? Lihat pencapaian saya

Sebelum itu, izinkan saya perkenalkan diri. Nama pena saya, Insyirah Azhar. Saya telah mula menulis blog genre Inspirasi Ketuhanan sejak 2009. Hanya seorang penulis jalanan yang obses menulis perkataaan yang menginspirasikan diri dan insan lain menuju Tuhan, dengan izin-Nya.

Saya mula terlibat dengan penulisan impian sejak tahun 2012, selepas membaca ebook tentang impian. Daripada situlah, kejayaan saya mula tercipta hanya dengan menulis impian. Berikut antara pencapaian saya.

Ketika itu saya tulis,

“Saya sertai Intensif Mentor Kekayaan dan Kejayaan (IMKK) dengan mudah, tanpa berhutang dan secara percuma.”

Alhamdulillah, dengan izin Allah, saya peroleh tiket percuma. 100% ditaja oleh biz network saya.

 

 

 

Seterusnya, alhamdulillah, saya dapat tawaran bekerjasama dengan orang yang berjaya dan berpengaruh. Termasuk sifu bisnes saya sekarang. Sifu all in one, beliau adalah sifu kewangan, sistem, kesihatan, spiritual. Alhamdulillah.

 

 

Alhamdulillah, haza min fadzli Rabbi (Ini semua kurniaan dari Tuhanku). Itu adalah antara testimoni perkongsian saya di blog dan mukabuku.

Berikut adalah antara testimoni daripada pembaca ebook versi PERCUMA, sebelum saya upgrade kepada versi 2. 

Hanya RM20 sahaja

... selepas dinaikkan daripada RM10

Harga akan terus naik dan jualan boleh ditutup pada bila-bila masa

 

Tempah Teknik Menulis 101 Impian
Diuruskan di bawah Reader's Paradise Bookstore